Sales Manager

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en doortastende Sales Manager die weet wat hij verkoopt en onze klanten kan overtuigen van de toegevoegde waarde van ons platform.

Wat bieden wij?
Een interessante en uitdagende baan waar je al je verkoopkwaliteiten in kwijt kunt. Van het onderhouden van de relaties met klanten tot het genereren van new business. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je te ontwikkelen, waarvoor ook een opleidingsbudget beschikbaar is. Natuurlijk bieden wij een marktconform salaris, evenals een bonus. Er is een pensioenregeling en vanzelfsprekend krijg je beschikking over een laptop en mobiele telefoon. Maar bovenal bieden wij een open en informele werkomgeving met leuke collega’s die graag kennis met jou zouden willen maken.

Wat ga je doen?
Je levert een positieve bijdrage aan het verkoopsucces van onze organisatie. Dit doe je door met enthousiasme en kennis (potentiële) klanten aan je te binden. Je zorgt voor een goed gevulde pipeline en betrekt, waar nodig, collega’s in het verkoopproces.

Wat heb je nodig?
• HBO werk- en denkniveau
• Ervaring in de logistieke en/of IT sector is een pré
• Minimaal 5 jaar ervaring in de consultatieve verkoop
• Oog voor de behoefte van de klant om de ideale balans te vinden tussen resultaat- en klantgerichtheid
• Goede communicatieve vaardigheden
• Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via hrm@shipitsmarter.com, anders zien wij jouw CV en motivatie graag tegemoet. Solliciteren kan eenvoudig via het onderstaande formulier, er kunnen maximaal 4 documenten bijgevoegd worden.

Reply to our vacancy