E-commerce en distributie in de Fashion branche

vLm biedt de ‘infrastructuur’ voor het opbouwen van een logistiek netwerk. De ervaringen die logistici uitwisselen met vakgenoten tijdens vLm-bijeenkomsten, seminars en excursies zorgen voor een verdieping van de logistieke kennis.

Agenda

16:00 Ontvangst
U wordt ontvangen in dit bijzondere gebouw met thee en koffie.
16:30 Welkom door Frank Huele (vLm)
Frank Huele is initiatiefnemer van de vLm Community Fashion Logistiek en organisator van deze meeting.
16:45 E-commerce & Distributie (Patrick Haex)
In zijn presentatie zal Patrick een overzicht geven van de snel opeenvolgende ontwikkelingen in E-commerce en distributie in Europa, in het bijzonder voor fashion Wholesale, e-tail en retail en de impact op distributie.
17:15 Promese Logistics (klantcase – Frank Herculeijns)
Sinds vijf jaar richt het Brabantse Promese haar pijlen op de mode- en schoenenbranche. Steeds meer bedrijven maken gebruik van hun totaalservice voor Wholesale, retail en e-fulfilment. Promesse werkt met het distributie platform van Transsmart voor alle logistiek tussen magazijn, vervoerder en klant.
17:45 Crocs (klantcase – John Frijsen)
Crocs Inc., is een Amerikaans bedrijf, opgericht in 2002, met de bekende lichtgewicht plastic schoenen. De samenwerking tussen Crocs en ShipitSmarter begon in 2009 met e-commerce orders die vanuit het Europese DC in Rotterdam worden verzonden.
18:15 Break & Broodjes
Lichte maaltijd en tijd voor reflectie en netwerken.
19:00 CB Fashion (klantcase – Jan van Vlokhoven)
CB Fashion is een snel groeiende logistiek service provider voor een groot aantal fashion brands. Vorig jaar is gekozen voor het Multi-carrier distributie platform van MetaPack. De presentatie zal ingaan op de selectie van het platform en de praktijkervaringen met hun klanten.
19.30 Organisatie van omnichannel logistics (Nando van Essen)
Retail wordt complexer door uitbreiding in verkoopkanalen. Dit stelt retailers en logistieke dienstverleners voor grote uitdagingen op het gebied van procesinrichting, logistieke besturing, informatiesystemen en organisatie + bemanning. Wat zijn ontwikkelingen die op deze verschillende terreinen plaatsvinden en wat zijn de essentiële aandachtsgebieden hiervoor?
20:00 Paneldiscussie (o.l.v. Nando van Essen)
Gelegenheid voor het stellen van vragen aan de sprekers.
20:30 Netwerkborrel
Aangeboden door de sponsoren.

Contact

Bianca Withfield – Borgelink
biancaborgelink@shipitsmarter.com
tel: 06 19 99 77 51

Locatie

Bomen Centrum Nederland
www.bomencentrumnederland.nl